Coachen op gedrag en resultaat

Praktijkgids voor verzilveren van talent

Het boek Coachen op gedrag en resultaat van PiCompany heeft voor duizenden managers en medewerkers de deur geopend naar de ontwikkeling van betere werkprestaties op basis van competenties. Sinds de verschijning in 2002 is het boek vele malen herdrukt.

Competentiemanagement is in die periode een gevleugeld begrip geworden. Door de vele concrete gedragsvoorbeelden die het boek geeft bij de verschillende competenties, kunt u direct met uw mensen in gesprek en maakt u gedragsontwikkeling tastbaar. Ook de vele ontwikkeltips per competentie helpen u en uw medewerkers om gedrag in de werkpraktijk naar een hoger niveau te brengen.

De vernieuwde editie van Coachen op gedrag en resultaat besteedt bovendien expliciet aandacht aan de rol van talentmanagement. U leert rekening te houden met de cruciale rol van talent bij het managen van competenties. Door uit te gaan van wat iemand kan (competenties), wie iemand is (persoonlijkheidskenmerken) en wat iemand wil (drijfveren), verbetert u prestaties op basis van talent. Dit noemen we advanced talent management. Of u nu manager, coach, medewerker, zzp'er of professional bent.

Met behulp van dit boek leert u uw eigen en andermans talenten optimaal te verzilveren.

     

Over het boek

  • Auteur: Nico Smid 
  • Type: Boek
  • Omslag: Paperback 
  • Aantal pagina's: 255  
  • Taal: Nederlands 
  • Uitgever: PiCompany BV 
  • ISBN: 978-90-806980-0-0
  • Bestellen: Managementboek.nl


Meer dan 10 exemplaren bestellen? Of wilt u de Engelstalige versie van dit boek? Neem contact op met onze klantenservice via SalesBinnendienst@PiCompany.nl

Bij bestellingen van meer dan 10 exemplaren geven wij oplopende korting. 

U kunt het boek Coachen op gedrag en resultaat ook samen bestellen met het boek Competent leidinggeven voor slechts € 74,00.

Auteur
Nico Smid
ISBN
978-90-806980-0-0
icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2