Competent leidinggeven

Praktijkgids voor resultaten met anderen

In onze netwerkmaatschappij hebben we allemaal weleens een leidinggevende rol waarin we samen met anderen resultaten moeten boeken. Goed leidinggeven is daarmee van steeds groter belang: voor organisaties én voor u persoonlijk.

Of u nu manager, medewerker of zelfstandig professional bent, u heeft steeds vaker de inzet en kwaliteiten van anderen nodig om samen het gestelde doel te bereiken. De een heeft meer aanleg voor leiderschap dan de ander. Gelukkig kunnen we allemaal leren beter leiding te geven. Door te oefenen en door voldoening te ervaren als je merkt dat jouw inzet en aanpak succes heeft.

Duizenden managers en medewerkers werken dagelijks aan de verbetering van eigen en andermans prestaties met het uiterst succesvolle boek Coachen op gedrag en resultaat. Ook met het handboek, Competent leidinggeven, kunt u direct in de praktijk aan de slag. De focus in deze uitgave ligt op leiderschap.

Competent leidinggeven koppelt leiderschapscompetenties aan talloze praktijkvoorbeelden die inzicht geven in uw eigen leiderschapsgedrag. De inzichten en praktische tips zijn gebaseerd op tientallen jaren gedegen onderzoek en praktijkervaring, en helpen u om uw leiderschap naar een hoger plan te tillen.

 
 
 
 
 
 
 
 
   Over het boek
  • Auteur: Nico Smid 
  • Type: Boek
  • Omslag: paperback
  • Aantal pagina's: 165
  • Taal: Nederlands 
  • Uitgever: PiCompany BV 
  • ISBN: 978-90-806980-4-8 
  • Bestellen: Managementboek.nl

Meer dan 10 exemplaren bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice via SalesBinnendienst@PiCompany.nl 

Bij bestellingen van meer dan 10 exemplaren geven wij oplopende korting. 

U kunt het boek Competent leidinggeven ook samen bestellen met het boek Coachen op gedrag en resultaat, voor slechts € 74,00.

Auteur
Nico Smid
ISBN
978-90-806980-4-8
icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2