Consultancy

Advies bij de implementatie van onze geavanceerde oplossingen voor het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent.HR is mensenwerk. Daarom kunnen klanten bij ons rekenen op een team van consultants die u adviseren over advanced talent management.

Onze consultants hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen. Bijvoorbeeld in de context van het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent. Met onze geavanceerde oplossingen, tools en Talent Analytics brengen we mensen en data bij elkaar. Zo stellen wij uw medewerkers en organisatie in staat gericht talent te  ontwikkelen en doelen te realiseren.

Consultancy en solutions

  • Solution

Talent management

Maak de match tussen talent en doel toekomstproof

Hoe maakt u de match tussen talent en organisatiedoel? Met talent management van PiCompany ziet u waar kansen liggen om talent optimaal te benutten.

  • Solution

Competentie en performance management

Sturen op gedrag en resultaat en zorgen dat medewerkers willen blijven ontwikkelen. PiCompany biedt een praktische, datagedreven en mensgerichte aanpak.

  • Solution

Effectief selecteren

Welke mensen passen het beste bij de selectiecriteria? Hoe maakt u op effectieve wijze de juiste match tussen (toekomstig) medewerkers en uw organisatie?

Direct contact?

Debby Bish - Vlooswijk

We helpen u graag op weg
Debby Bish - Vlooswijk
Sales binnendienst

info@picompany.nl

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2