Certificatietrainingen

In onze certificatietrainingen krijgt u meer inzicht in onze online HR-tools en leert u de uitkomsten te interpreteren en terug te koppelen aan deelnemers. Zo hebben de tools van PiCompany daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor uw organisatie en voor deelnemers.De professionele certificatietrainingen van PiCompany. Voor de juiste interpretatie en terugkoppeling van onze tools.

In onze certificatietrainingen maakt u kennis met de theoretische uitgangspunten van de vragenlijsten. Vervolgens leert u de rapportages te interpreteren en waardenvrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.

Alleen als u deze vaardigheden beheerst, hebben de tools daadwerkelijk toegevoegde waarde voor uw HR-praktijk en voor uw organisatie. En kunt u de testdeelnemer feedback geven voor de juiste loopbaankeuzes. Bovendien dragen de certificatietrainingen van PiCompany bij aan uw verdere ontwikkeling als professional.Training op maat?

Wij kunnen elke training incompany of in aangepaste vorm verzorgen

Onze open certificatietrainingen

  • Training

Certificatietraining Match

Een snelle en efficiënte match maken

Met de certificatie bent u bevoegd om de Connector Ability, Reflector Big Five Personality, Reflector Drives en de combinatierapportage Talent Match binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

  • Training

Certificatietraining Match Premium

Een zorgvuldige match maken en verdieping aanbrengen in gesprekken

Met de certificatie bent u bevoegd om Connector Ability, Reflector Big Five Personality Expert, Reflector Drives en de combinatierapportage Talent Match binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

  • Training

Certificatietraining Develop

Hét vervolg op de certificatietraining Match (Premium)

Met de certificatie bent u bevoegd om de Reflector 360 en de combinatierapportage Personal Development Accelerator binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

  • Training

Certificatietraining Develop Premium

Gericht investeren in talentontwikkeling van uw medewerkers

Met de certificatie bent u bevoegd om de Reflector Big Five Personality Expert, Reflector 360 en de combinatierapportage Personal Development Accelerator binnen uw organisatie, maar ook onafhankelijk van de organisatie, toe te passen en te bespreken.

  • Training

Certificatietraining Career Scan

Combinatierapportage Career Scan juist interpreteren en terugkoppelen

Na succesvolle afronding bent u gecertificeerd als competente testgebruiker voor de Career Scan. Deze training is alleen te volgen als aanvulling op de geheel afgeronde Performance Improvement Plan training.

Direct contact?

Debby Bish - Vlooswijk

We helpen u graag op weg
Debby Bish - Vlooswijk
Sales binnendienst

info@picompany.nl

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2