Identify
Personality

Snelle preselectie door inzicht in persoonlijkheid en werkgedrag

Identify Personality is een compact instrument voor een snelle preselectie. Op basis van persoonlijkheid en acht soorten werkgedrag. De uitkomsten gebruikt u voor gerichte selectiegesprekken. Doel

  • Identify
Snelle preselectie van sollicitanten.

Deze rapportage meet

  • Persoonlijkheid

Solutions

  • Effectief selecteren
Voor wie en wanneer

Wilt u snel inzicht in de persoonlijkheid van een sollicitant en wat dit betekent voor zijn werk? In zijn sterke en zwakke punten? Wilt u bijvoorbeeld weten of iemand het initiatief neemt, gemakkelijk samenwerkt of van nature aandacht voor klanten heeft?

Met Identify Personality krijgt u snel een beeld van iemand. U kunt van meerdere personen gemakkelijk de sterke punten en valkuilen onderling vergelijken. Uw sollicitatiegesprekken verlopen gestroomlijnd en efficiënt. Als intermediair kunt u uw opdrachtgevers een verrijkt profiel van uw kandidaten bieden.

Werkwijze

Identify Personality bestaat uit 50 vragen. De testdeelnemer heeft ongeveer 10 minuten nodig om deze vragenlijst in te vullen.

Deelnemers kunnen de Identify Personality online invullen op elk gewenst moment en op elke locatie naar keuze. Dit kan ook thuis.

Na de testafname ontvangt u een rapportage met de uitslagen.

Resultaat en rapportage

Na de testafname ontvangt u direct een compacte rapportage die u gemakkelijk kunt interpreteren. U ziet hoe de deelnemer scoort op de Big Five-persoonlijkheidskenmerken, welk werkgedrag hierbij past en welke valkuilen hij moet vermijden.

Ondersteuning en certificatie

U kunt snel zelfstandig online aan de slag met Identify Personality. PiCompany ondersteunt u bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP). Daarna kunt u de test in eigen beheer afnemen. Met behulp van de portal kunt u 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers.

Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2