Identify
Talent

Ontdek snel en gemakkelijk talent bij grote groepen medewerkers met onze preselectie tool

Identify Talent maakt een snelle preselectie van talent binnen grotere groepen. U krijgt direct inzicht in de kenmerkende eigenschappen. U ziet welk werkgedrag past bij hun persoonlijkheid en welk gedrag ze gemakkelijk kunnen ontwikkelen of juist niet.

Ook is meteen duidelijk wie wel en niet binnen uw bedrijfscultuur past. Zo kunt u snel een gefundeerde beslissing nemen of u met iemand verder wilt.

Deze rapportage meet:

  • persoonlijkheid
  • gedrag
  • ontwikkelpotentieel


Doel

  • Identify
Snel inzicht in het talent van sollicitanten.

Deze rapportage meet

  • Cognitieve capaciteiten
  • Persoonlijkheid
  • Drijfveren

Solutions

  • Effectief selecteren
Voor wie en wanneer

Hoe selecteert u snel maar gefundeerd de beste kandidaten uit een (grote) groep sollicitanten? Wie heeft de persoonlijkheid die nodig zijn voor een bepaalde functie? En hoe weet u wie binnen uw bedrijfscultuur past?

Identify Talent is een gebruiksvriendelijk online assessment dat u snel inzicht geeft in een aantal essentiële eigenschappen of kenmerken van mensen. Een assessmenttool die dus uitermate geschikt is om in korte tijd grote groepen mensen te testen. Identify Talent zorgt voor een gestroomlijnd en kostenefficiënt selectieproces.

Werkwijze

Identify Talent bestaat uit twee compacte vragenlijsten:

  • Persoonlijkheidsvragenlijst
  • Drijfverentest 

De testdeelnemer heeft 15 tot 20 minuten nodig om deze vragenlijsten in te vullen, inclusief instructie.

Resultaat en rapportage

Direct na de testafname krijgt de deelnemer een representatief en bondig rapport met zijn belangrijkste uitslagen. De opdrachtgever ontvangt een databestand of dashboard met een helder overzicht van alle deelnemers en hun resultaten.

Zo kunt u de talenten van deelnemers gemakkelijk met elkaar vergelijken. En alleen die deelnemers voor een vervolgtraject selecteren van wie het talent aansluit bij de beoogde functie.

Ondersteuning en certificatie

U kunt snel zelfstandig online aan de slag met Identify Talent. PiCompany ondersteunt u bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP). Daarna kunt u de test in eigen beheer afnemen. Met behulp van de portal kunt u 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers.

Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2