Kwaliteit en certificering

Kwaliteit staat bij PiCompany hoog in het vaandel. Daarom passen we diverse internationale kwaliteitsstandaarden toe. Wij vragen certificerende instellingen ons jaarlijks kritisch tegen het licht te houden. Zodat we u als opdrachtgever steeds de beste kwaliteit blijven leveren.

Kwaliteit en certificering

PiCompany en certificeringen
Wij vragen certificerende instellingen als Lloyd’s LRQA en Certiked ons jaarlijks kritisch tegen het licht te houden. Zodat we geen blinde vlekken gaan vertonen en continu blijven leren en verbeteren, zodat we u als opdrachtgever steeds de beste kwaliteit blijven leveren.

ISO-certificeringen
Het managementsysteem van PiCompany voldoet aan en is gecertificeerd volgens verschillende internationale normen.

ISO 9001:2015
Dit is de internationale norm waarin de eisen voor kwaliteitsmanagementsysteem worden beschreven. Een kwaliteitsmanagementsysteem is bedoeld om klanten de zekerheid te bieden dat zij de (kwaliteit van) diensten en producten die ze verwachten ook daadwerkelijk geleverd krijgen, en om de organisatie te laten leren van ervaringen, zodat ze steeds beter wordt in het tevredenstellen van haar klanten.

ISO 27001:2013
Dit is de internationale norm waarin de eisen voor een managementsysteem voor informatiebeveiliging worden beschreven. Ook in het managementsysteem voor informatiebeveiliging is continu leren van ervaringen en op zoek gaan naar verbetering de onderlegger van het systeem.

Door deze certificering zijn klanten en deelnemers ervan verzekerd dat hun informatie en persoonsgegevens adequaat zijn beschermd en dat hier door ons vertrouwelijk mee wordt omgegaan.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2