Over ons

Talent management gaat over mensen en over data. PiCompany brengt beide samen met geavanceerde online tools en Talent Analytics. Zo zorgen we ervoor dat organisaties succesvol kunnen zijn.

Over ons PiCompany

Specialist
PiCompany is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools en talent analytics. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Inzicht bieden
Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze assessment- en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken gedrag, cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van medewerkers inzichtelijk. Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau.

Klantgericht, toegankelijk en flexibel
De toekomst van talent management draait om data. Maar HR blijft mensenwerk. PiCompany is dan ook meer dan tools & technologie. Wij zijn klantgericht, toegankelijk en flexibel. Staan voor u klaar met onze tools én met onze mensen. Onze consultants helpen organisaties bij het in gebruik nemen van tools of het bieden van inzicht via talentdata. Onze servicedesk is altijd beschikbaar. We trainen en certificeren gebruikers.

Concrete oplossingen
Onze oplossingen zijn robuust, modulair en schaalbaar, wetenschappelijk onderbouwd en eenvoudig te gebruiken. Hiermee leveren we concrete oplossingen voor actuele thema’s zoals selectie, talent management en competentiemanagement. Zo stellen we organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2