Portal

Met onze gebruiksvriendelijke Self Service Portal kunt u onze online tools in eigen beheer managen. U kunt zelfstandig vragenlijsten uitzetten, rapportages inzien en de voortgang van het proces bewaken.Alle tools voor talent management in eigen beheer. Zo kunt u snel schakelen op selectie- en ontwikkelvragen. Deelnemers kunnen online, 24/7 en op elke gewenste locatie vragenlijsten invullen.

Binnen de Self Service Portal kiest u gemakkelijk de tools die u in wilt zetten. En vervolgens welke (combinatie)rapportages beschikbaar worden gesteld. Door slim hergebruik van al beschikbare persoonlijke testdata zijn aanvullende en verdiepende rapportages snel op te vragen. De portal is eenvoudig uit te breiden met nieuwe online tools.  

De sterke punten

 • alle tools voor talent management in eigen beheer
 • slim (her)gebruik van al beschikbare testgegevens voor diverse doeleinden
 • internationaal inzetbaar
 • gebruiksvriendelijke en gemakkelijk toe te passen technologie

 Wat levert het op?

 • overzicht uitgezette vragenlijsten
 • portfolio-opbouw
 • tijdwinst
 • flexibiliteit
Voor wie en wanneer?

Voor alle organisaties die inzicht willen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van (groepen) medewerkers en sollicitanten. De online tools van PiCompany maken gedrag, cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van mensen inzichtelijk. Onze SSP wordt ingezet door:

 • HR-professionals en P&O-medewerkers
 • mobiliteitsadviseurs
 • (loopbaan)begeleiders en coaches 
Werkwijze

PiCompany ondersteunt u bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal (SSP); dit kan ook in uw eigen look & feel. U bepaalt zelf welke tools in de SSP worden opgenomen. Daarna kunt u de tools in eigen beheer afnemen. Op basis van deze testen genereert de SSP rapportages. U geeft van te voren aan welke rapportages of combinatierapportages u wilt ontvangen. 

De SSP is gemakkelijk uit te breiden met nieuwe assessmenttools. U kunt gebruikers toevoegen, vragenlijsten aanvragen, voortgang  monitoren en resultaten opvragen. Bij de aanvraag van een nieuwe tool checkt de SSP automatisch welke testuitslagen nog aanwezig zijn en welke vragenlijsten nodig zijn voor de rapportage die u wenst. 

Stel, u vraagt een Talent Match Premium-combinatierapportage voor een deelnemer aan die al eerder een capaciteitentest (Connector Ability) heeft gemaakt. De SSP ziet direct dat de Connector Ability-rapportage hergebruikt kan worden en berekent het kostenverschil automatisch door. 

Wij zorgen voor een digitale handleiding bij de SSP. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze servicedesk.

Interactieve rapportages

De Self Service Portal geeft toegang tot diverse rapportages: 

 • Identify - Krijg snel inzicht in beschikbaar talent voor recruitment en preselectie
 • Match - Selecteer en match de juiste medewerkers op basis van kwaliteiten, competenties en groeipotentieel
 • Develop - Ontwikkel talenten van medewerkers en verbeter de performance van uw organisatie
Certificatie

Voor de interpretatie en terugkoppeling van de rapportages heeft u certificering nodig. PiCompany verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie bent u bevoegd de testresultaten te interpreteren en het rapport na te bespreken met de deelnemer. Zo hebben onze tools daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor uw organisatie en voor de deelnemer.

Direct contact?

Debby Bish - Vlooswijk

We helpen u graag op weg
Debby Bish - Vlooswijk
Sales binnendienst

info@picompany.nl

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2