Solutions

Het verdere herstel van de economie, het aantrekken van de arbeidsmarkt, het veranderen van werk door technologie. Dit soort ontwikkelingen heeft weerslag op organisaties en hun werknemers.De HR-wereld verandert continu. Hoe spelen we in op de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt? Hoe vinden en behouden we het juiste talent?

De consultants van PiCompany helpen organisaties bij het vinden van antwoorden op deze vraagstukken. Lees meer hierover bij onze solutions: Talent management, Competentie en performance management en Effectief selecteren.

  • Solution

Talent management

Maak de match tussen talent en doel toekomstproof

Hoe maakt u de match tussen talent en organisatiedoel? Met talent management van PiCompany ziet u waar kansen liggen om talent optimaal te benutten.

  • Solution

Competentie en performance management

Sturen op gedrag en resultaat en zorgen dat medewerkers willen blijven ontwikkelen. PiCompany biedt een praktische, datagedreven en mensgerichte aanpak.

  • Solution

Effectief selecteren

Welke mensen passen het beste bij de selectiecriteria? Hoe maakt u op effectieve wijze de juiste match tussen (toekomstig) medewerkers en uw organisatie?

Direct contact?

Debby Bish - Vlooswijk

Wij helpen u graag op weg
Debby Bish - Vlooswijk
Sales binnendienst

info@picompany.nl

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2