Testdeelnemers

U gaat een capaciteitentest maken of een persoonlijkheidsvragenlijst invullen? Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in uw ontwikkelmogelijkheden? En wilt u weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.

Onze vragenlijsten bieden inzicht in uw talenten en capaciteiten. Deze informatie is niet alleen van belang voor uw (toekomstige) werkgever; doe er vooral zelf uw voordeel mee!

Vragenlijsten en testen zijn een betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van PiCompany bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen. 

Rapportages
De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de rapportages van PiCompany om een indruk te krijgen:

  • Identify - tools voor een snelle pre-selectie van talent
  • Match - tools voor het matchen en selecteren van talent
  • Develop - tools voor ontwikkelen van talent


Voorbereiding capaciteitentest
U gaat binnenkort de Connector Ability van PiCompany maken. Deze intelligentietest meet hoe snel en gemakkelijk u bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee u nieuwe problemen kunt oplossen en nieuwe informatie eigen kunt maken. Om een indruk te krijgen van wat u te wachten staat, kunt u een oefentest maken. De oefentest hoeft niet per se te corresponderen met de test die u tijdens uw assessment gaat maken, maar door bekend te raken met de procedure en de manier van vragen stellen, kunt u zich tijdens uw officiële test volledig focussen op de inhoud.

Capaciteitentest oefenen
Om te kunnen oefenen dient u het formulier in te vullen. Uw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden. In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn uw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor meer informatie over uw privacy. 

Meer informatie vindt u in de handleiding en veelgestelde vragen. Wilt u de uitleg over de test en een aantal voorbeeldvragen rustig doornemen? Download de Kandidaatbrochure (MBO4-BA-MA) of de Kandidaatbrochure (MBO1-2-3).

  • Solution

Voorbereiding capaciteitentest

Goed voorbereid de Connector Ability maken

Gaat u binnenkort de Connector Ability van PiCompany maken? Bereid u grondig voor op deze cognitieve capaciteitentest. Met onze oefentest en andere tips.

Voer de datum in als dd-mm-jjjj
Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy.
Voor vragen, neem contact op met servicedesk@picompany.nl
icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2