Cases

Hoe klanten de producten en diensten van PiCompany ervaren en toepassen.

  • Case

Talent Analytics bij BDO

Hoe BDO beschikbaar talent optimaal benut voor het uitvoeren van de strategie

BDO wil vooroplopen in talentmanagement en met talent analytics alles uit haar mensen en de talent data halen wat erin zit.

  • Case

Van competentietaal naar bedrijfswaarden bij de Bijenkorf

Werknemers met gedeelde waarden maken een sterker merk

PiCompany en de Bijenkorf werken al ruim tien jaar samen aan projecten voor de talentontwikkeling. Een recent project is de ontwikkeling van een specifieke competentietaal die de waarden van de Bijenkorf uitdraagt.

  • Case

Damen Shipyards wil blijvend innoveren op internationale markt

Online HR-tools dragen bij aan innovatie internationale scheepswerf

Online HR-tools dragen bij aan het talent management van scheepswerf Damen Shipyard. Voor blijvende innovatie en kwaliteit op de internationale markt.

  • Case

Leiderschapsontwikkeling van een jong MT bij DearBytes

Door inzicht in talenten een hecht en effectief management team

Door inzicht in talenten van managers en teamleiders is Dearbytes in staat een hecht team van leidinggevenden te smeden die DearBytes voorop laten lopen in de marktontwikkelingen.

  • Case

Dura Vermeer zet in op nieuw leiderschap

Bouwbedrijf doorloopt omvangrijk talentprogramma

Dura Vermeer formuleerde een nieuwe strategie, waarbinnen het meer dan 160 jaar oude bedrijf via een omvangrijk talentprogramma op zoek gaat naar nieuw leiderschap.

  • Case

Competentiemanagement invoeren bij Mastervolt

‘Talentontwikkeling bij werknemers brengt je bedrijf verder’

PiCompany adviseerde bij het opzetten van een systeem voor competentiemanagement dat optimaal past bij de innovatieve organisatie die Mastervolt is.

  • Case

Mondiale functiestandaard creëren bij Unisys

Gedrag en competenties van Service Delivery Managers in een groepsbeeld

PiCompany maakte voor Unisys een groepsbeeld van het gedrag en het ontwikkelpotentieel van Service Delivery Managers uit diverse Europese landen.

icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-arrow-up icon-chat icon-check icon-facebook icon-linkedin icon-mail-fill icon-mail-outline icon-play icon-search icon-share icon-spinner icon-tel-full icon-tel-outline icon-telephone icon-twitter icon-close icon-doc icon-chat-2